Ciclistul columbian Fernando Gaviria şi reluat antrenamentele la două luni după ce a testat pozitiv cu Sars-CoV-2, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gaviria (Team UAE), în vârstă de 25 de ani, a fost testat în timpul Turului Emiratelor Arabe Unite, competiţie care s-a oprit după cinci etape, la 27 februarie, din cauza coronavirusului.

După oprirea cursei, toţi sportivii şi membrii echipelor au fost testaţi pentru depistarea coronavirusului.

"Acest virus este mult mai grav decât îşi imaginează cineva: mie mi-a provocat mai multe zile neplăcute. Dar m-am întors acasă, mă simt bine şi am reluat antrenamentele. Deoarece există persoane vulnerabile care trebuie protejate, fac exerciţii fizice acasă", a spus el, într-un video postat pe reţelele de socializare.

Ciclistul cu două succese de etapă în Turul Franţei a fost internat aproape o lună într-un spital din Emiratele Arabe Unite, înainte de a se putea întoarce în Columbia, unde a stat două săptămâni în carantină, la Bogota. Abia apoi el a primit persmisiunea de a reveni acasă, în localitatea La Ceja, de lângă Medellin.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.