Selecţionerul naţionalei României, Christoph Daum, a declarat, sâmbătă seară, după victoria din meciul cu Armenia, scor 5-0, că totul a mers bine şi a precizat că "tricolorii" au fost foarte motivaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am fost foarte motivaţi astăzi şi după primul gol ne-am dezlănţuit. Nu se întâmplă foarte des să câştigi la un astfel de scor un meci. Am făcut multe schimbări în echipă, am schimbat şi sistemul. Totul a mers a bine, în special pentru jucătorii tineri. Echipa naţională trebuie să fie un exemplu pentru formaţiile de club în ceea ce priveşte jucătorii tineri. Răzvan Marin are multă calitate, iar Rotariu a avut o prestaţie bună atât cât a jucat. Sunt bucuros că am astfel de jucători la dispoziţie", a spus Daum la TVR.

Tehnicianul german consideră deschisă lupta pentru calificare şi a afirmat că obiectivul României este clasarea pe locul doi: "Trebuie să demonstrăm şi în Kazahstan că am făcut un mic pas înainte. Astăzi scorul este fantastic, dar vrem să fim din ce în ce mai buni la fiecare meci. Este o grupă dificilă şi trebuie să fim atenţi la fiecare meci. Am spus că sunt patru echipe foarte bune în grupă, una dintre ele fiind România, şi că va fi foarte greu să ne calificăm. Scopul este să terminăm pe locul doi şi trebuie să câştigăm în Kazahstan. Dacă adunăm şapte puncte suntem pe drumul cel bun. Calificarea este deschisă, fiecare dintre echipe are şanse".

Echipa naţională a României a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 5-0 (4-0), reprezentativa Armeniei şi a obţinut primul succes în grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018.

Golurile "tricolorilor" au fost marcate de Stancu '4 din penalti, Ad. Popa '10, R. Marin '12, Stanciu '29 şi Chipciu '59.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.