Selecţionerul naţionalei României, Christoph Daum, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că rezultatul este cel mai important în meciul cu Armenia, dar a avertizat că lumea nu trebuie să se aştepte la prea multe de la "tricolori".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mereu încercăm ceva nou, aţi văzut că am chemat jucători noi, am urmărit jucătorii, dar nu cred că a fost vreo greşeală în primul 11 împotriva Muntenegrului. Puteam câştiga cu acea echipă de start. Am făcut totul bine, ne-a lipsit doar norocul şi felul în care a jucat echipa în repriza a doua a fost excelent. Este ceea ce pot face în acest moment. Nu vă aşteptaţi la prea mult. Este valabil şi pentru mâine. Nu vă aşteptaţi la prea multe. Aveţi răbdare" , a spus Daum, conform dolce-sport.ro.

Tehnicianul german a afirmat că nimic nu s-a schimbat de la meciul cu Muntenegru, doar că acum ştie mai multe despre problemele naţionalei: "Motivaţia e la fel. Sunt în continuare motivat, provocarea este aceeaşi şi dificultăţile sunt aceleaşi. Nimic nu s-a schimbat, doar că acum ştiu puţin mai multe despre problemele pe care le avem. Nu este o diferenţă mare. Încercăm să dezvoltăm aceşti jucători, această echipă, o nouă structură în fotbalul românesc, dar în acelaşi timp să obţinem şi cele mai bune rezultate. Rezultatul este cel mai important în fotbal şi toată lumea se va uita doar la rezultate. Şi acum trebuie să căutăm acest lucru, să obţinem cel mai bun rezultat în următorul meci".

Mijlocaşul Alexandru Maxim nu a participat la antrenamentul din această după-amiază, jucătorul luând loc pe banca de rezerve cu gheaţă la picior. El are şanse minime să evolueze în partida cu Armenia.

România întâlneşte, sâmbătă, de la ora 19.00, la Erevan, reprezentativa Armeniei, în etapa a doua a Grupei E a preliminariilor Cupei Mondiale din Rusia. După trei zile, de la aceeaşi oră, tricolorii vor evolua la Astana, cu Kazahstan, în al treilea meci al Grupei E.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.