Selecţionerul naţionalei României, Christoph Daum, a declarat, joi seară, că CFR Cluj a fost echipa mai norocoasă în partida câştigată, cu scorul de 2-1, în faţa formaţiei Steaua Bucureşti pe Arena Naţională.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Un meci foarte bun, ambele echipe au făcut un joc foarte bun. Cred că CFR-ul a fost echipa mai norocoasă. Consider că Steaua a riscat în această seară. Văd mai mereu jucători care joacă bine. Avem mulţi jucători care au zile excepţionale şi îmi place acest lucru. Bud a făcut un meci bun astăzi. De ce mi-aş face griji pentru forma în care sunt jucătorii Stelei? La echipa naţională este altceva, ei sunt caractere şi îmi face plăcere să lucrez cu ei. Sunt convins că la lot vor da totul pentru a avea succes”, a spus Daum, conform digisport.ro.

Echipa Steaua Bucureşti a fost învinsă, joi, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), de formaţia CFR Cluj, în ultimul meci al etapei a IX-a, în care ardelenii au jucat în inferioritate numerică din minutul 76, şi a suferit primul eşec în acest sezon al Ligii I.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Bud, în minutele 12 şi 63, în timp ce pentru gazde a înscris Tănase, în minutul 20.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.