Fundaşul Vlad Chiricheş va fi supus, luni, unui control medical la clinica Villa Stuart din Roma, a anunţat clubul Napoli. Căpitanul echipei naţionale va fi consultat de profesorul Pierpaolo Mariani, ortoped care a operat în cariera lui aproximativ 1.200 de sportivi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Selecţionerul Cosmin Contra a declarat că doctorul naţionalei României ţine în permanenţă legătura cu Chiricheş şi cu staful medical al clubului Napoli

"Sper ca mâine să putem să-i dăm o mică bucurie, în ziua în care probabil se va opera să-i alinăm un pic această tristeţe din suflet. Încă nu s-a confirmat ruptura de ligamente. El a ajuns în Italia şi mâine se vor mai face investigaţii şi mâine vom şti sută la sută ce se va întâmpla cu Chiricheş. Doctorul naţionalei este în legătură cu el şi cu medicul de la Napoli şi mâine vom şti mai multe", a declarat Contra, într-o conferinţă de presă susţinută la Belgrad. 

Vlad Chiricheş s-a accidentat în meciul România - Muntenegru, disputat, vineri, la Ploieşti, în Liga Naţiunilor şi terminat la egalitate, 0-0.

Partida dintre Serbia şi România, din Liga Naţiunilor, este programată luni, la ora 21.45, pe Stadionul Partizan din Belgard, în etapa a II-a a Grupei 4 a Ligii C a Ligii Naţiunilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.