Căpitanul echipei naţionale, Vlad Chiricheş, a declarat, sâmbătă seară, că este nevoie de o analiză foarte bună şi de găsirea de soluţii pentru redresarea fotbalului românesc, după eşecul cu Polonia, scor 1-3, din preliminariile CM-2018.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"E dificil să scoţi un rezultat bun când primeşti trei goluri. Nu am reuşit să facem mai mult. Cred că am încercat să plecăm pe contraatac, dar nu ne-a ieşit aşa bine cum ne aşteptam. Cred că domnul Daum a venit cu o viziune nouă şi încearcă ne implemneteze şi nouă. E dificil să aibă rezultate aşa repede. Trebuie să se facă o analiză foarte bună şi să se găsească soluţii pentru o redresare a fotbalului românesc. Acum trebuie să jucăm, să progresăm şi să facem maximum de puncte", a declarat Chiricheş la Digisport.

Reprezentativa României a fost învinsă de selecţionata Poloniei, scor 3-1 (1-0), sâmbătă, la Varvoşia, în etapa a şasea a grupei E de calificare la Cupa Mondială din 2018. Toate golurile polonezilor au fost marcate de Robert Lewandowski. Lewandowski a marcat în minutele 28 (penalti), 57 şi 62 (penalti). Pentru "tricolori", Stancu a înscris în minutul 76.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.