Federaţia Română de Fotbal (FRF) a anunţat, duminică seară, că Vlad Chiricheş şi Valentin Cojocaru au devenit indisponibili pentru meciurile din această lună ale echipei naţionale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Accidentarea suferită de Vlad Chiricheş la club şi care l-a ţinut în afara lotului lui Sassuolo pentru ultima partidă din campionat se dovedeşte, în urma rezultatelor investigaţiilor medicale, că va necesita o recuperare care îl face indisponibil pe fundaş pentru meciurile României din 11, 15 şi 18 noiembrie. Astfel, Vlad nu se va mai alătura lotului la Mogoşoaia.

În acelaşi timp, portarul Valentin Cojocaru de la FC Viitorul Constanţa a devenit indisponibil”, se arată pe site-ul FRF.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Partidele României în noiembrie:

11 noiembrie: România – Belarus (amical) – 19:00, “Ilie Oană” Ploieşti

15 noiembrie: România – Norvegia (Liga Naţiunilor) – 21:45, “Arena Naţională” Bucureşti

18 noiembrie: Irlanda de Nord – România (Liga Naţiunilor) – 21:45, Windsor Park Belfast

Cele trei partide vor fi live pe Radio România Actualităţi, PRO TV (Liga Naţiunilor) şi PRO X (partida amicală).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.