Mijlocaşul Alexandru Chipciu a declarat, marţi seară, că victoriile cu Israel şi Suedia din meciuri amicale trebuie continuate şi în meciuri oficiale, apreciind că naţionala României este o echipă muncitoare, cu jucători bunicei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"E bine să pleci de la naţională cu două victorii, dar trebuie să demonstrăm şi în meciurile oficiale. Suntem o echipă muncitoare, cu jucători bunicei şi încercăm să facem lucruri cât mai bune. E o victorie de moral cu Suedia, ne-am luptat cu ei. Situaţia mea la Anderlecht este ok, nu m-am antrenat două luni din cauza unor probleme personale, apoi am revenit, muncesc, dar dintr-un jucător important am devenit unul util. Îmi pare rău că băieţii de la Under-19 au ratat calificarea, dar trebuie să meargă înainte. Cred că ar trebui să fim mai puţin entuziaşti, să fim mai ponderaţi", a declarat Chipciu.

Reprezentativa de seniori a României a învins, marţi seară, cu scorul de 1-0 (0-0), selecţionata Suediei, calificată la Cupa Mondială, într-un meci amical disputat la Craiova. Golul a fost marcat de Dorin Rotariu, în minutul 57, cu un şut din careu, la colţul lung.

Naţionala "under 19" a României a ratat calificarea la Campionatul European, după ce a fost învinsă, marţi, la Ploieşti, cu scorul de 2-1, de echipa similară a Ucrainei, în ultimul meci din grupa 4 a Turului de Elită. România a încheiat jocul cu doi fotbalişti mai puţin.

Tricolorii au deschis scorul prin Olimpiu Moruţan, în minutul 76. Jucătorul român a fost eliminat imediat după marcarea golului, el primind al doilea cartonaş galben.

Pentru Ucraina au înscris Safronov ’84 şi Bondar ‘90+2. În minutul 90+5, din echipa României a fost eliminat şi Robert Neciu, tot pentru cumul de cartonaşe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.