Mijlocaşul naţionalei României, Alexandru Chipciu, consideră că jucătorii echipei naţionale trebuie să recunoască eşecul în faţa Poloniei, scor 3-0, din preliminariile Cupei Mondiale din 2018.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Poate a fost cel mai slab joc, dar am întâlnit cea mai bună echipă. Am întâlnit o echipă bună, prima repriză a fost slabă, dar simţeam că sunt mai buni. Dacă ne-au bătut 3-0, nu avem ce comenta, au fost mai buni. E vorba şi de valoare. Ne pare rău că am dezamăgit fanii, dar asta este valoarea noastră şi ei sunt mai buni ca noi. Regret că am avut acele 25 de minute din prima repriză când puteam egala. Noi sperăm să putem să ne calificăm", a afirmat Chipciu la TVR.

Reprezentativa României a fost învinsă de selecţionata Poloniei, scor 3-0 (1-0), în preliminariile Cupei Mondiale din 2018.

Golurile polonezilor au fost marcate de Grosicki '11 şi Lewandowski '83 (penalti), '90+1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.