Fotbalistul echipei CFR Cluj, Alexandru Chipciu, a declarat, luni seară, după meciul cu FCSB, scor 1-1, că formaţia sa ar fi trebuit să beneficieze de un penalti spre finalul jocului, însă el a evitat să comenteze arbitrajul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“A fost un meci greu, am egalat pe final şi asta e situaţia. E foarte important, am ţinut FCSB pe locul doi, ne-am distanţat la un punct de Craiova. Cred că a fost penalti, dar nu vreau să mai comentez de arbitraj. Am primit şi eu mesaj şi mi-a zis cineva că a fost. Cred că în ultimele meciuri am devenit iar pragmatici. Astăzi s-a schimbat jocul, au marcat primul gol, iar apoi ne-a fost greu să egalăm. Pe final a fost un joc cu minge lungă, am avut puţin noroc şi am dat gol. Nu mi-aş mai dori să fie palpitant (finalul campionatului), mi-aş dori mai multă linişte, dar important e să luăm campionatul”, a spus Chipciu.

Formaţia FCSB a remizat, luni, la Giurgiu, scor 1-1 (1-0), cu echipa CFR Cluj, în etapa a V-a a play-off-ului Ligii I. Clujenii au marcat golul egalizator în minutul 90+3. Pentru FCSB a marcat Tănase '19 (penalti), iar pentru CFR Cluj a înscris Burcă '90+3.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.