Mijlocaşul Alexandru Chipciu a declarat, sâmbătă seară, după meciul cu Armenia, scor 5-0, că el şi colegii săi au fost concentraţi pe tot parcursul jocului şi că deşi terenul părea "uşor sau foarte frumos", dar de fapt a fost foarte greu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu ştiu dacă ne gândeam că o să învingem cu 5-0. Am fost concentraţi pe tot parcursul jocului. Chiar dacă pare foarte uşor, cu un adversar eliminat, am rămas concentraţi şi ne-am făcut treaba până la capăt. Dacă aveam toate cele trei puncte şi de la meciul cu Muntenegru era foarte bine. A părut uşor sau foarte frumos terenul, dar pentru noi a fost incredibil de greu terenul, se rupea foarte uşor", a spus Chipciu la TVR.

Echipa naţională a României a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 5-0 (4-0), reprezentativa Armeniei şi a obţinut primul succes în grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018.

Golurile "tricolorilor" au fost marcate de Stancu '4 din penalti, Ad. Popa '10, R. Marin '12, Stanciu '29 şi Chipciu '59.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.