Fotbalistul Andrei Chindriş a declarat, joi seară, după eliminarea FC Botoşani în turul doi preliminar al Ligii Europa, că este posibil ca el şi colegii săi să fi fost afectaţi de faptul că dacă s-ar fi impus pentru ei ar fi urmat un potenţial duel cu Tottenham, dar acest lucru nu este o scuză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“O seară cât se poate de tristă. Am început meciul prost şi nu am putut să revenim. Am dominat, am avut situaţii clare, dar nu ştiu ce să spun, neşansă, nu am reuşit să băgăm mingea în poartă. Poate fi un factor mental meciul cu Tottenham, poate a afectat puţin, dar nu e o scuză. Nu se aştepta nimeni să fim eliminaţi, dar aşa e fotbalul. Am dominat, dar nu am reuşit să înscriem. Probabil a lipsit puţină dinamică, limpezime la finalizare. Suntem foarte supăraţi, toţi ne doream să mergem mai departe, să jucăm cu Tottenham, dar am terminat aici. Ce pot să zic la golul acesta? Nu am ce să zic”, a spus Chindriş la Digi Sport.

Formaţia FC Botoşani a fost eliminată, joi seară, pe teren propriu, de echipa din Macedonia Shkëndija, scor 0-1 (0-1), în turul doi preliminar al Ligii Europa, meci la care botoşănenii au fost în superioritate numerică din minutul 67.

Golul a fost marcat de Ibrahimi, în minutul 2.

De la oaspeţi a fost eliminat Alimi, în minutul 67, după ce a primit al doilea cartonaş galben.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.