Clubul Chindia Târgovişte a anunţat, vineri, că a depus un memoriu la Comisia Centrală de Arbitri cu privire la prestaţia brigăzii conduse de Cătălin Popa la meciul cu Hermannstadt, din play-out-ul Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Să ne explice şi nouă, regulamentar, aceste decizii ale lui Popa! Am şi cerut ca acest arbitru, care nu are ce căuta la Liga 1, cu o mulţime de meciuri stricate la activ, să nu ne mai fie niciodată delegat. Este incredibil ce s-a întâmplat. La faza penaltiului, Martac nici nu-l atinge cu mâna pe Jo. Iar înainte de asta, nouă ne este anulat complet aiurea un gol valabil. Dangubic nu avea cum să-l influenţeze pe portarul lor, nu au nicio acoperire regulamentară. Este viciere crasă de rezultat. Altceva e şi mai grav. Ştiu sigur că se decisese ca la Clinceni - Dinamo şi la Chindia - Hermannstadt, meciuri extrem de importante, CCA să dea doi arbitri FIFA, Kovacs, respectiv Haţegan. Kovacs a arbitrat normal la meciul lui Dinamo, dar la noi a fost schimbată brigada cu 24 de ore înainte de meci? De ce? De ce au lăsat pe mâna unui asemenea arbitru un meci care poate decide destine?!", a declarat preşedintele clubului, Marcel Ghergu, potrivit paginii de Facebook a clubului Chindia.

Formaţia FC Hermannstadt a obţinut a doua victorie consecutivă, după ce a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Chindia Târgovişte, în etapa a opta a play-out-ului Ligii I. Unicul gol al meciului a fost marcat de Romario Pires, din penalti, în minutul 50. Partida a fost arbitrată de Cătălin Popa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.