Mijlocaşul echipei Chelsea, Carney Chukwuemeka, a fost supus unei intervenţii chirurgicale ca urmare a unei accidentări la genunchi pe care a suferit-o în timpul meciului din Premier League cu West Ham United, a anunţat marţi clubul londonez.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Chukwuemeka a marcat golul egalizator înainte de a fi înlocuit la pauză pe London Stadium, unde Chelsea a fost învinsă cu 3-1 de West Ham.

"Carney a fost supus unei intervenţii chirurgicale şi va începe acum recuperarea", a precizat Chelsea într-un comunicat. "Jucătorul în vârstă de 19 ani va lucra cu departamentul medical al clubului la recuperarea sa la Cobham".

Chelsea l-a achiziţionat la începutul acestei luni pe internaţionalul englez de tineret, de la Aston Villa, cu un contract pe şase ani.

"De la bucurie la durere în câteva minute... Primul meu gol pentru Chelsea. Un moment pentru care m-am rugat atât de mult şi la care am visat de când eram copil...  Un mic pas înapoi, dar mă voi întoarce mai puternic ca niciodată. Mulţumesc fanilor lui Chelsea pentru dragostea şi sprijinul vostru. Ne vedem în curând", a notat Chukwuemeka pe Instagram.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.