Formaţia Chelsea a învins, joi seară, pe teren propriu, echipa Eintracht Frankfurt, scor 4-3, la loviturile de departajare şi s-a calificat în finala Ligii Europa. Meciul a fost arbitrat de o brigadă din România, cu Ovidiu Haţegan la centru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La finalul celor 90 de minute de joc şi a celor două reprize de prelungiri, scorul a fost egal, 1-1, la fel ca şi în tur. Pentru Chelsea au marcat Loftus-Cheek '28, iar pentru Eintracht a punctat Jovic '49.

La loviturile de departajare pentru Chelsea au transformat Barkley, Jorginho, David Luiz şi Eden Hazard, în timp ce Azpilicueta a ratat.

Pentru Eintracht au transformat Haller, Jovic, De Guzman şi au ratat Hinteregger şi Paciencia.

Chelsea: Kepa – Azpilicueta, Christensen (Zapacosta '74), David Luiz, Emerson – Kovacic, Jorginho, Loftus-Cheek  (Barkley '86)– Willian (Rodriguez '62), Giroud (Higuain '96), Hazard. Antrenor: Maurizio Sarri



Eintracht Frankfurt: Trapp – Abraham, Hinteregger, Falette – Da Costa, Rode (De Guzman '70), Hasebe, Kostic – Rebic (Haller '90), Gacinovic (Paciencia '118), Jovic. Antrenor: Adolf Hutter

Meciul a fost arbitrat de Ovidiu Haţegan, ajutat de Octavian Şovre, Sebastian Gheorghe (asistenţi), Radu Petrescu şi Sebastian Colţescu (asistenţi adiţionali).

În finală s-a calificat, joi, şi Arsenal, care a trecut de Valencia, scor 4-2, după ce în tur se impusese, scor 3-1.

Finala Ligii Europa va avea loc în data de 29 mai, la Baku.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.