Jucătorul echipei Olymnpique Marseille, Chancel Mbemba, a declarat pentru RMC Sport că el şi colegii săi nu au ştiut că o remiză cu Tottenham era suficientă pentru ca ei să meargă mai departe în cupele europene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 “Pe teren noi nu am ştiut, dar cei de pe bancă ştiau. Nu a existat comunicare. Suntem supăraţi din cauza a ce s-a întâmplat pe final, dar nu uam ştiut. Este greşeala noastră”, a spus Mbemba.

Marţi seară, Olympique Marseille a fost învinsă cu scorul de 2-1 de Tottenham. Mbemba a înscris în minutul 45+2, iar Tottenham a egalat prin Lenglet ’54. Însă în minutul 90+5 Tottenham a marcat din nou, prin Hojbjerg. La cealaltă partidă din grupă, Sporting – Frankfurt, scorul a fost 1-2 (goluri marcate de Gomes ’39 / Kamadaa ’62 – penalti, Muani ’72). Dacă nu ar fi primit gol pe final, Marseille ar fi ajuns în Liga Europa încheind grupa pe locul 3.

Din grupa D, s-au calificat în optimile Ligii Campionilor Tottenham şi Frankfurt, iar Sporting a ajuns în Liga Europa. Marseille a încheiat grupa pe ultimul loc.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.