Clubul CFR Cluj a anunţat, vineri, despărţirea de jucătorii Paulo Vinicius şi Michael Pereira.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“După patru sezoane fantastice petrecute în Gruia, drumurile clubului CFR 1907 Cluj şi ale fundaşului central Paulo Vinícius se despart.

Sosit la Cluj-Napoca în vara anului 2017, Vini s-a impus într-un timp record în primul „11” al echipei noastre, devenind unul dintre pilonii de bază în lotul care domină competiţia internă de patru ani încoace.

Profesionist desăvârşit, de neclintit în defensivă şi „letal” în faţa porţii adverse în ciuda postului ocupat, cel alintat de colegi „Papai” intră în istoria clubului cu patru trofee de campion (2017-18, 2018-19, 2019-20, 2020-21) şi două Supercupe ale României (2018, 2020).

Povestea lui Vini în Gruia ajunge la sfârşit, însă legenda de abia începe! Îi mulţumim pe această cale pentru munca exemplară depusă în culorile clubului nostru, pentru zecile de momente memorabile în care ne-a făcut mândri să fim CFR-işti!”, este anunţul CFR Cluj cu privire la Vinicius.

“Clubul CFR 1907 Cluj anunţă despărţirea de mijlocaşul de bandă francez Michaël Pereira.

Cu o vastă experienţă în La Liga, jucând zeci de meciuri pe prima scenă din Spania pentru Mallorca şi Granada, Mika a sosit cu planuri mari la CFR, în vara anului 2019.

Acum, cu două titluri de campion (2019-20, 2020-21) şi o Supercupă a României în palmares, „Puma” se desparte de Gruia după două sezoane memorabile pentru întreaga suflare vişinie!

Îi mulţumim pe această cale pentru întreg efortul lăudabil depus în slujba echipei noastre şi îi dorim mult succes în carieră!”, a notat CFR Cluj şi despre Pereira.

Vineri s-au despărţit de gruparea  clujeană şi Syam Ben Youssef, Luis Aurelio şi William Soares.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.