Fotbalistul echipei CFR Cluj, Cristian Manea, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că pentru el şi colegii săi confruntarea cu Adana Demirspor, din preliminariile Conference League, reprezintă cel mai important meci al sezonului până în acest moment.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Va fi un meci foarte dificil şi cred că este cel mai important meci al sezonului până acum pentru noi, pentru că obiectivul nostru este să ne calificăm în grupe. Este cel mai frumos sentiment să joci într-o cupă europeană. Sperăm să fie stadionul plin. Cred că avem un avantaaj foarte mare, pentru că noi am început mai repede campionatul. Ar fi bine să reuşim să câştigăm aici pentru că noi avem experienţa din sezonul trecut cu Sivasspor, sunt mult mai puternici acasă datorită suporterilor”, a spus Manea.

Echipa CFR Cluj va întâlni, joi seară, pe teren propriu, de la ora 20.30, formaţia Adana Demirspor, în prima manşă a turului doi preliminar al Conference League.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.