CFR Cluj a anunţat că a ajuns la un acord de prelungire a contractului cu antrenorul Dan Petrescu pentru încă două sezoane, începând din această vară

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Datorită muncii de excepţie depuse până acum la CFR, a rezultatelor şi a atmosferei create în sânul echipei, clubul CFR 1907 Cluj anunţă că a ajuns la un acord de prelungire a contractului cu antrenorul Dan Petrescu pentru încă două sezoane, începând din această vară. Am început un proiect pe termen lung alături de Dan Petrescu şi vrem să îl continuăm împreună spre atingerea obiectivelor stabilite. Îi urăm mult succes în continuare pe banca echipei noastre şi sperăm să avem parte de cât mai multe bucurii împreună!", a anunţat CFR pe site-ul oficial.

În vârstă de 49 de ani, Dan Petrescu a preluat CFR Cluj la începutul sezonului trecut. El a mai antrenat în carieră echipele Sportul Studenţesc, Rapid Bucureşti, Wisla Cracovia, Unirea Urziceni, Kuban Krasnodar, Dinamo Moscova, Al Arabi, ASA Târgu Mureş, Jiangsu Suning şi ultima dată pe Al Nasr.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.