Formaţia CFR Cluj a fost învinsă, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, de echipa AS Roma, în etapa a patra a grupei A a Ligii Europa. În etapa precedentă, clujenii au pierdut cu 0-5 în faţa formaţiei italiene, în deplasare. AS Roma s-a calificat în 16-imile competiţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, au marcat Debeljuh ’49 (autogol) şi Veretout ’67 (penalti).

Penaltiul a fost acordat pentru o intervenţie a lui Bălgrădean la Mkhitaryan.

CFR Cluj: Bălgrădean – Susic, Manea, Burcă, Camora – Djokovic, Itu (Chipciu ’51) – Rondon, Păun (Carnat ’71), Pereira – Debeljuh (Vojtus ’70). AntrenorL Dan Petrescu

AS Roma: Lopez – Spinazzola (Mkhitaryan ’64), Cristante, Jesus – Peres, Villar, Diawara (Milanese ’76), Calafiori – Pellegrini (Veretout ’46), Perez (Tripi ’84) – Mayoral (Dzeko ’64). Antrenor: Paulo Fonseca.

Meciul a fost arbitrat de austriacul Harald Lechner, ajutat la cele două linii de Andreas Heidenreich şi Maximilian Kolbitsch. Arbitru de rezervă a fost Julian Weinberger.

Tot joi, în cealaltă partidă din grupă, Young Boys Berna a învins în deplasare ŢSKA Sofia, scor 1-0.

În etapa a cincea, la 3 decembrie, CFR Cluj va juca acasă cu ŢSKA Sofia şi AS Roma va întâlni pe teren propriu Young Boys Berna. Ultima etapă programează, la 10 decembrie, meciurile Young Boys – CFR Cluj şi ŢSKA Sofia – AS Roma.

AS Roma este lider în clasamentul grupei, cu 10 puncte. Young Boys Berna este pe locul doi, cu 7 puncte, în timp ce CFR Cluj este pe 3, cu patru puncte. Ultima poziţie este ocupată de ŢSKA Sofia, care are un punct.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.