CFR Cluj a fost învinsă, luni, în deplsare, la Botoşani, cu scorul de 2-1 (1-1), de Poli Iaşi, în ultimul meci al etapei a XIV-a a Ligii I. Clujenii au avut 1-0, dar au pierdut din nou după ce au jucat în cupele europene, ieşenii întorcând scorul după două greşeli ale portarului Arlauskis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au marcat: Passaglia '45, Gallego '76 / Costache 10

0-1, min. 10: Susici a centrat, Rondon a trimis cu capul mingea în bară, balonul a revenit la Costache, care l-a împins tot cu capul în poartă;

1-1, min. 45: Passaglia a marcat cu un şut de la peste 20 de metri, cu piciorul stâng;

2-1, min. 76: Gallego a pătruns în careu aproape de linia de fund a trenului şi l-a învins pe Arlauskis, dintr-un unghi foarte mic.

Au evoluat următoarele echipe: 

Poli Iaşi: Târnovanu - Cabral (Gallego '46), Mihalache, Diallo, Bădic - Passaglia, Loshaj - Popadiuc (Devesa '79), Breeveld, Horşia (F. Cristea '66) - A. Cristea. Antrenor Mihai Teja;

CFR Cluj: Arlauskis - Susici, Vinicius, Paşcanu, Camora - Luis Aurelio (Golofca '64), Hoban, Păun - Costache (Bordeianu '78), Rondon, Pereira (Deac '64). Antrenor Dan Petrescu.

Cartonaşe galbene: Loshaj '20, DIallo '77, Bădic '53, Târnovanu '90+4.

Arbitri: Marus Avram - Vladimir Urzică şi Mircea Orbuleţ - Cătălin Busi;

Observatori: Laszlo Sajtos şi Mircea Călin.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj rămâne lider, cu 27 de puncte, locul 2 este ocupat de FC Viitorul, cu 25 de puncte, iar CSU Craiova este pe locul 3, cu 24 de puncte.

Gaz Metan Mediaş şi Astra ocupă locurile 4, respectiv 5, cu câte 22 de puncte.

Poli Iaşi a urcat pe locul 6, cu 21 de puncte, devansând FCSB, care a coborât pe locul 7, tot cu 21 de puncte, dar cu un golaveraj mai slab.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.