Clubul CFR Cluj a anunţat, miercuri, că a obţinut serviciile fotbalistului croat Josip Mihalic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tânărul mijlocaş ofensiv în vârstă de 20 de ani, crescut la academia Dinamo Zagreb, a evoluat în sezonul precedent în prima ligă din Croaţia, la Slaven Belupo, unde a bifat 13 partide.

Acest transfer vine la o zi după ce CFR Cluj l-a cooptat în lot şi pe ucraineanul Yevhen Konoplyanka. De-a lungul unei cariere impresionante cu 428 de meciuri, Konoplyanka a îmbrăcat tricoul unor cluburi mari din Europa. Mijlocaşul ofensiv şi-a trecut în cont 78 de apariţii şi 13 goluri pentru Schalke, dar şi 54 de apariţii şi 9 reuşite pentru Sevilla, echipă alături de care a câştigat, în 2016, trofeul Ligii Europa. Jucătorul a mai evoluat de 46 de ori la Şahtior Doneţk, formaţie alături de care a câştigat campionatul în Ucraina, dar şi la Dnipro unde a reuşit să înscrie 45 de goluri în 212 partide. În Gruia a venit după un an şi jumătate în Polonia, perioadă în care a îmbrăcat tricoul celor de la Cracovia.

Fost căpitan al naţionalei Ucrainei, Konoplyanka a bifat 87 de selecţii la reprezentativa ţării, pentru care a marcat 21 de goluri şi alături de care a participat la trei ediţii consecutive ale Campionatului European: 2012, 2016 şi 2021.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.