Suporterii care vor asista la optimea de finală a Euro-2020 Franţa – Elveţia, luni, pe Arena Naţională, se pot vaccina în ziua meciului, începând cu ora 10:00, la centrul de vaccinare de lângă stadion sau la alte centre.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Frf.ro prezintă lista centrelor la care este posibilă vaccinarea, cu menţiunea că la toate sunt disponibile dozele unice de vaccin Johnson & Johnson:

Centru de vaccinare

Adresă

Complex Sportiv ”Lia Manoliu”

Bd. Basarabia nr. 37-39, sector 2

Centru 4 – City Mall

Şos. Olteniţei nr 2, sector4

Centru 4 – S.C Sanador

Str. Dr. Iacob Felix nr. 32A sector 1

Palatul naţional al Copiilor II

Bd Tineretului nr. 8-10, sector 4

Centru 4 Clubul Seniorilor
“Mihai Eminescu

Calea Plevnei nr. 234, sector 6

ELIGON – SECTOR 2

 Şos. Fundeni nr. 163, sector 2

Aeroportul Internaţional HENRI COANDĂ

Aeroport Otopeni

Centru 4 Grand Arena Mall

B-dul Metalurgiei nr. 12-18, sector 4

Centru 4 – MEDOC

Str. Batiştei nr.16, sector 2

Biletele achiziţionate după data de 22 iunie, parte din cota suplimentară până la 50 la sută din capacitatea stadionului, pot fi folosite de persoane vaccinate împotriva virusului Sars-CoV-2.

Conform procedurii, persoanele care sunt vaccinate împotriva covid-19 şi nu au schema completă de vaccinare trebuie să prezinte şi rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore ori rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

Testele rapide pot fi efectuate la oricare din centrele medicale acreditare, acolo unde sunt şi verificate documentele medicale şi de unde sunt eliberate brăţările de acces la meci.

Partida Franţa – Elveţia, contând pentru optimile de finală ale Campionatului European de fotbal, este programată luni, la ora 22.00, pe Arena Naţională din Bucureşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.