Peste 600 de sportivi de elită reiau, de luni, antrenamentele în cele şapte centre olimpie de pregătire din Austria, după cinci săptămâni de la închiderea acestora. Comitetul Olimpic Austriac a primit 10.000 de măşti pentru sportivi din partea forului omolog chinez.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Mulţumim Comitetului Olimpic Chinez pentru ajutorul generos. Aveam deja o bună colaborare împreună, de exemplu prin împărtăşirea cunoştinţelor noastre despre sporturile de iarnă, în perspective Jocurilor Olimpice de iarnă din 2022, de la Beijing”, a spus preşedintele Comitetului Olimpic Austria, Karl Stoss.

Au fost livrate astfel sute de măşti pentru protecţia facială a sportivilor către fiecare din cele şapte centre olimpice austriece, la Dornbirn, Innsbruck, Klagenfurt, Linz, Salzburg-Rif, St. Pölten şi Viena.

Oficialii forului austriac au mai menţionat între măsurile obligatorii din timpul antrenamentelor menţinerea distanţei de 2 metri în timpul pregătirilor şi asigurarea unui spaţiu minim de 20 de metri pătraţi pentru fiecare sportiv în spaţiile închise.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.