Preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin, a declarat, miercuri, că doreşte reconstruirea unităţii fotbalului european după eşuarea proiectului Superligii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am spus, ieri, că este admirabil să recunoaştem o greşeală şi aceste cluburi au făcut o mare greşeală. Dar ei s-au întors acum şi ştiu că au multe de oferit, nu doar competiţiilor noastre, ci întregului fotbal european. Important este acum să mergem mai departe, să reconstruim unitatea de care se bucura fotbalul înainte de aceasta şi să mergem înainte împreună", a spus Ceferin, într-un comunicat.

Manchester City, Liverpool, Manchester United, Arsenal, Tottenham şi Chelsea s-au retras, în noaptea de marţi spre miercuri, din proiectul Superligii europene, care cuprindea 12 mari grupări de pe continent.

Retragerile au venit ca urmare a unei reacţii furioase din partea fanilor, oficialilor şi politicienilor care au susţinut că Superliga este lacomă şi anticoncurenţială, deoarece echipelor li se garantează un loc în fiecare an.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.