Gabriel Sîncrăian a câştigat, joi, medalia de aur la smuls şi argintul la aruncat şi la total, la categoria 85 de kilograme, iar Gheorghii Cernei s-a clasat pe locul trei la total, la Campionatele Europene de haltere din Norvegia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit iwf.net, Sîncrăian a ocupat primul loc la smuls, cu 169 kg, în timp ce Cernei a fost al patrulea, cu 165 kg.

La aruncat, a câştigat medalia de aur ucraineanul Oleksandr Pielieşenko, cu 204 kg. Sîncrăian a terminat al doilea, cu 202 kg, iar Cernei pe locul cinci, cu 193 kg.

Pielieşenko a fost câştigătorul şi la total, cu 372 kg. Cu un total de 371 kg, Sîncrăian s-a clasat al doilea, iar Cernei a încheiat pe poziţia a treia a podiumului, cu 358 kg.

Sportivii din România au mai câştigat la actuala ediţie a Campionatelor Europene de haltere 11 medalii: Cristina Iovu - aur la aruncat şi total şi bronz la smuls la 53 de kilograme, Monica Suneta Csengeri - aur la smuls şi bronz la total la 48 kg, Irina Lepşa - argint la aruncat şi la total la 58 kilograme, Ilie Constantin Ciotoiu - bronz la total la 56 kg şi Dumitru Captari - bronz la smuls, aruncat şi total la 77 kg.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.