Fosta jucătoare a echipei PSG, Aminata Diallo, a fost reţinută, vineri dimineaţă, în cadrul anchetei cu privire la agresarea fostei sale colege, Kheira Hamraoui, a anunţat Parchetul din Versailles, potrivit AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Diallo, fără club de când nu mai are contract cu PSG, a mai fost reţinută o dată în acest caz, în noiembrie 2021. Atunci ea a fost eliberată fără să fie pusă sub acuzare.

Miercuri, au fost reţinuţi la Val-de-Marne trei bărbaţi cu vârste de aproximativ 20 de ani, suspectaţi de implicare în agresarea lui Hamraoui.

Joi dimineaţă, a fost reţinut al patrulea suspect, în vârstă de 18 ani, la Massy. Anchetatorii îl suspectează că ar fi unul dintre agresorii sportivei.

La 4 noiembrie 2021, Kheira Hamraoui a fost agresată cu răngi de doi bărbaţi, în faţa uneia dintre colegele sale de atunci, Aminata Diallo. Ipoteza unei rivalităţi între cele două jucătoare ale PSG, care evoluau pe acelaşi post, de mijlocaş, a fost luată în calcul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.