Gimnasta Cătălina Ponor împlineşte, sâmbătă, 29 de ani, ocazie cu care a avut parte de o surpriză din partea delegaţiei României la JO de la Rio, ea fiind sărbătorită cu tort şi şampanie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gimnasta Cătălina Ponor îşi serbează împlinirea a 29 de ani la Rio, unde a concurat în finală la bârnă şi a ocupat locul 7.

Aflată la a treia ediţie a Jocurilor Olimpice din carieră, Ponor a avut parte, sâmbătă, de o surpriză din partea delegaţiei României, care i-a pregătit şampanie şi un tort pentru aniversare.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”Cătălina Ponor îşi aniversează astăzi ziua de naştere. Delegaţia Team Romania la Rio i-a făcut o surpriză triplei campioane olimpice”, se arată într-un mesaj al COSR postat pe Facebook, la care este ataşată şi o fotografie cu oferirea tortului.

La JO din 2004, Cătălina Ponor a câştigat medalia de aur la bârnă, ea având alte patru medalii olimpice în palmares: aur, la sol şi cu echipa (2004), argint la sol (2012) şi bronz cu echipa (2012).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.