Tenismenul Casper Ruud, locul 8 ATP, s-a calificat, joi, la Turneul Campionilor. Sportivul în vârstă de 22 de ani este primul norvegian care se califică la competiţia de final de sezon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“A fost un an incredibil, care va avea un final perfect de sezon. Au fost luni stresante, pentru că lupta pentru Torino a fost strânsă”, a declarat Ruud, potrivit atptour.com.

Ruud participă în această perioadă la turneul Masters 1000 de la Paris, la care s-a calificat în sferturile de finală trecând în optimi de americanul Marcos Giron, scor 6-2, 6-1. În faza următoare, norvegianul îl va întâlni pe germanul Alexander Zverev.

Casper Ruud a câştigat în 2021 cinci din cele şase trofee ATP pe care le are în palmares. Singurul care a obţinut tot cinci trofee în acest an este Alexander Zverev.

Turneul Campionilor va avea loc la Torino, în perioada 14-21 noiembrie.

Pentru competiţie mai este disponibil un singur loc. S-au calificat, în afară de Ruud, Novak Djokovici, Daniil Medvedev, Stefanos Tsitsipas, Alexander Zverev, Andrei Rublev şi Matteo Berrettini.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.