Casa părinţilor lui Diego Maradona, două automobile BMW şi alte obiecte sunt scoase la licitaţie, duminică, pentru a putea fi plătite datoriile acumulate de fostul jucător argentinian, decedat anul trecut la vârsta de 60 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Licitaţia se desfăşoară online şi este realizată cu acordul moştenitorilor fostului star al fotbalului.

Decizia acestei licitaţii a fost luată de judecătoarea Luciana Tedesco. Bunurile cu valoare sentimentală, cum ar fi tricouri oferite de alţi jucători, sunt excluse de la licitaţie.

În total, doritorii pot licita pentru 87 de loturi.

Unul dintre automobilele BMW are pe parbriz semnătura lui Maradona şi preţul de pornire la licitaţie este de 165.000 de dolari.

Casa oferită de Maradona părinţilor săi se află în cartierul Villa Devoto din Buenos Aires.

Iniţial, în licitaţie urma să fie inclusă şi o scrisoare semnată de Fidel Castro, însă aceasta a fost scoasă de pe listă. Scrisoarea este o dovadă a prieteniei dintre fostul lider cubanez şi Maradona şi a fost primită când fostul fotbalist se afla în Insulele Caraibe, pentru a-şi trata dependenţa de alcool şi droguri.

Câştigurile generate de această licitaţie vor fi folosite pentru a plăti datoriile şi cheltuielile fostului fotbalist şi nu vor fi împărţite între moştenitori.

Fostul internaţional argentinian Diego Maradona, legendă a fotbalului mondial, a murit la 25 noiembrie 2020.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.