Preşedintele CS Universitatea Craiova, Sorin Cârţu, a declarat duminică seară, la Digi Sport, că formaţia olteană a avut o prestaţie foarte bună în partida cu FCSB, scor 0-0, şi că l-ar fi nemulţumit chiar şi o victorie cu 1-0.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“A fost un meci bun făcut de echipa noastră. Şi dacă băteam cu 1-0 eram supăraţi, după cum a jucat echipa. Astăzi seară ar fi trebuit să ne luăm revanşa pentru tot ce ni s-a întâmplat. Penaltiuri au ratat şi fotbalişti mai mari decât Cicâldău. Mi-a plăcut cum joacă echipa. E unul dintre cele mai bune meciuri pe care le-am făcut. Arătăm destul de bine. Îmi dă speranţe pentru play-off. Suntem pe un drum superb. L-aş remarca pe Ivan, l-am văzut cu foarte multe acţiuni pozitive, cu demarcări, cu situaţii de finalizare... Eu sunt foarte optimist acum. FCSB, cum i-am făzut în seara asta, în niciun caz nu era o echipă care să ne dea o sperietură”, a spus Cârţu.

FCSB a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul cu CS Universitatea Craiova, disputat, duminică, pe teren propriu, la Giurgiu, în etapa a XXIX-a a Ligii I. În minutul 60, Andrei Ivan a fost faultat în careu de Miron, iar arbitrul Cojocaru a dictat penalti. Cicâldău a executat şi Vlad a respins în corner balonul şutat de de la 11 metri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.