Jucătoarele Caroline Wozniacki, locul 2 WTA, şi Petra Kvitova, locul 5 WTA, şi-au asigurat, joi, calificarea la Turneul Campionilor, competiţie ce va fi găzduită pentru ultimul an de Singapore, între 21 şi 28 octombrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Wozniacki a obţinut calificarea la Singapore după ce a învins-o, joi, cu scorul de 7-5, 6-4, pe sportiva estonă Anette Kontaveit, locul 21 WTA, în optimile de finală ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Beijing.

În sferturile China Open, Wozniacki va evolua cu Katerina Siniakova din Cehia, locul 40 WTA, care a trecut, cu scorul de 6-4, 6-3, de olandeza Kiki Bertens, locul 11 WTA.

Kvitova a fost elimiantă în primul tur la competiţia chineză, dar şi-a asigurat prezenţa la Turneul Campioanelor în urma înfrângerii suferite de Bertens.

Până în acest moment, cinci jucătoare sunt sigure de dreptul de a participa la finala sezonului, Simona Halep, locul I WTA, germana Angelique Kerber, locul 3 WTA, japoneza Naomi Osaka, locul 6 WTA, Kvitova şi Wozniacki.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.