Daneza Caroline Wozniacki, locul 2 WTA, a fost învinsă, joi, cu scorul de 5-7, 6-2, 7-6 (4), de Arina Sabalenka din Belarus, locul 39 WTA, în turul al doilea al Rogers Cup, după ce a ratat trei mingi de meci.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătoarea de 20 de ani a trimis 64 de lovituri câştigătoare în terenul danezei, care a reuşit numai 17. În acelaşi timp, Sabalenka a comis şi 54 de erori neforţate, faţă de 22 Wozniacki.

Finalistă a ediţiei trecute, Caroline Wozniacki a avut ocazia de a închide partida după ce a condus cu 5-3 în decisiv şi a ratat trei mingi de meci la acest scor, pe serviciul adversarei.

Învingătoare în faţa Anei Bogdan în turul I, Sbalenka s-a impus în cele din urmă, după un meci care durat două ore şi 31 de minute, şi va juca în optimi, tot joi (după ora oraşului Montreal), cu belgianca Elise Mertens, locul 15 WTA şi cap de seire numărul 14.

În urma acestui rezultat, Simona Halep, calificată în optimi, îşi va extinde avansul în fruntea ierarhiei WTA de la 851 de puncte la peste 1.000 de puncte.

Alte două favorite din Top 10 WTA au pierdut, joi, în optimi. Petra Kvitova din Cehia, locul 8 WTA şi cap de serie numărul 8, a fost învinsă, cu 6-3, 6-2, de olandeza Kiki Bertens, locul 18 WTA, în 72 de minute. Kvitova era pe partea de tablou a Simonei Halep, pe care ar fi putut-o întâlni în semifinale.

Germana Julia Goerges, locul 10 WTA şi cap de serie numărul 10, a fost întrecută, cu 6-3, 7-6 (2), de letona Anastasija Sevastova, locul 19 WTA, într-o oră şi 35 de minute.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.