Carmen Iohannis, soţia şefului statului, Klaus Iohannis, a participat, duminică, pentru câteva minute, la evenimentul Kids Day din cadrul turneului de tenis Sibiu Open. Carmen Iohannis a primit flori de la copii, s-a fotografiat cu aceştia şi le-a urat succes. Ea a spus că se antrenează în continuare la tenis, dar nu intenţionează să participe la vreo competiţie, dorind doar să dea un semnal despre importanţa sportului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Carmen Iohannis a participat, duminică, pentru aproximativ zece minute, la evenimentul Kids Day din cadrul turneului de tenis Sibiu Open pe care-l organizează Marius Vecerdea, apropiat al familiei prezidenţiale şi antrenor de tenis al şefului statului.

Întrebată dacă va participa la vreo competiţie, în calitate de jucător, având în vedere că se antrenează de ani de zile, Carmem Iohannis a negat.

”Nu cred că o să fie curând aşa ceva, eu mă antrenez în continuare şi-mi dau silinţa să fie bine, dar chiar aşa la performanţă nu mă gândesc. Aşa mai mult de plăcere, pentru a mă simţi bine şi pentru a da un semnal, sper, tuturor că sportul este foarte important şi, mai ales pentru copii, pentru viitorul ţării noastre”, a declarat Carmen Iohannis.

Ea a fost întâmpinată de Marius vecerdea şi a primit flori de la mai mulţi copii.

”Doresc jucătorilor de la tenis numai bine şi să câştige şi să-şi amintească cu plăcere de acest turneu”, a mai spus Carmen Iohannis.

La Kids Day participă, pe toată durata zilei de duminică, peste trei sute de copii.

Anul trecut, Carmen Iohannis a participat la Kids Day şi a jucat o partidă demonstrativă de tenis.

Sibiu Open, considerat unul dintre cele mai importante turnee de tenis din România, a ajuns la cea de-a şasea ediţie.
Competiţia aduce patru capi de serie, toţi aflaţi în primi o sută în ierarhia ATP.

Meciurile oficiale debutează luni. Semifinalele de simplu şi finala de dublu vor avea loc sâmbătă, 23 septembrie, iar marea finală duminică, 24 septembrie.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, este aşteptat la finala de duminică. Şi anul trecut a participat la finala turneului, alături de soţia sa.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.