Atacantul Carlos Fortes pleacă de la CS Universitatea Craiova pentru a evolua la echipa FC Ashdod, locul 6 în prima ligă israeliană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am avut acum o ofertă care e bună pentru mine, pentru cariera mea. Nu sunt o opţiune pentru antrenor şi vreau să joc. (n.r. - dacă a vorbit cu Piţurcă) Da, a vorbit cu mine. A fost foarte corect. Înainte să vină a zis că, dacă eu fac treaba bine, pot să joc. A venit o ofertă, eu cred că e bună pentru mine şi cred că voi juca mai mult acolo. (n.r. - dacă a fost dezamăgit de perioada de la Craiova) Nu. E normal. Nu am făcut treaba bine. Am avut şanse mari să dau gol şi nu am făcută-o, e normal ca lumea să critice. Eu sunt profesionist, accept lucrul ăsta şi mergem înainte. Mi-a plăcut în România. La Mediaş am jucat foarte bine. De când am venit la Craiova nu am avut noroc, am venit cu kilograme în plus. Acum sunt bine, am slăbit, mă simt foarte bine, dar nu am şanse să joc. Mediaşul nu m-a lăsat să plec la FCSB, pentru că mă voiau împrumutat, iar Craiova m-a cumpărat", a declarat Fortes, pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, potrivit Digi Sport.

Dorit şi de FCSB, atacantul Carlos Fortes a semnat, în februarie, cu Universitatea Craiova un contract valabil pe trei ani şi jumătate, cu opţiune de prelungire pe încă un an.

Însă portughezul de 24 de ani nu a reuşit să marcheze în cele 15 partide jucate în Liga I la formaţia olteană.

Fortes a mai jucat în cariera lui la Braga, Şanliurfaspor, Vizela şi, înainte de a ajunge la Craiova, la Gaz Metan Mediaş.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.