Căpitanul echipei Genoa, Domenico Criscito, nu a fost alături de soţia sa la naşterea celui de-al treilea lor copil, deoarece este infectat cu coronavirus. Şi soţia sa a fost testată pozitiv recent cu covid-19, notează Football Italia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Criscito a devenit luni tatăl micuţei Alice şi a postat un mesaj pe Instagram în care o lăuda pe soţia sa pentru că este puternică în ciuda circumstanţelor, şi ea fiind testată pozitiv cu coronavirus în ultimele zile.

“Încă o dată ai demonstrat cât de puternică eşti, iubirea mea, să dai naştere după ce ai fost testată pozitiv şi fiind singură nu este uşor, însă tu ai fost încă o dată o forţă a naturii. Sunt foarte trist că nu pot fi cu voi şi abia aştept să veniţi acasă. Bine ai venit, Prinţesă. Tati te aşteaptă cu braţele deschise”, a scris fotbalistul.

Alice este prima fiică a cuplului, care mai are doi fii.

Domenico Criscito a anunţat că întreaga sa familie este infectată cu covid-19, precum şi dădaca. “După copii, soţie şi dădacă, nu mă putea evita şi pe mine. Nenorocitul de covid... După ce am fost pozitiv în urmă cu un an şi m-am vaccinat cu două doze, s-a întors să mă supere...”, a precizat jucătorul pe Instagram.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.