Căpitanul echipei CS Universitatea Craiova, Alex Băluţă, a primit trofeul Cupei României de la preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, duminică seară, pe Arena Naţională, după victoria cu AFC Hermannstadt, scor 2-0.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mai întâi au fost premiaţi arbitrii conduşi de Marcel Bîrsan, iar apoi au primit medaliile jucătorii formaţiei AFC Hermannstadt.

Cel mai bun jucător al finalei a fost desemnat Alexandru Mitriţă, iar fotbaliştii craioveni au primit medaliile şi tricourile pentru câştigarea Cupei României.

CSU Craiova a câştigat, duminică, pe Arena Naţională din Capitală, a 80-a ediţie a Cupa României, după ce a învins în finală, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa din liga a doua AFC Hermannstadt. Dacă se ţine cont de palmaresul fostei echipe Universitatea Craiova, acesta este al şaptelea trofeu al Cupei României pentru formaţia olteană, primul după 1993.

Golurile au fost marcate de Gustavo '29 şi Mitriţă '58.

CS Universitatea Craiova va juca pentru Supercupa României cu campioana CFR Cluj pe arena Ion Oblemenco din Craiova, la o dată ce urmează să fie stabilită.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.