Căpitanul echipei Bayern Munchen, Manuel Neuer, a primit trofeul Ligii Campionilor, duminică seară, de la preşedintele UEFA, Alexander Ceferin, după finala de la Lisabona câştigată, scor 1-0, cu Paris Saint-Germain.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mai întâi au fost premiaţi arbitrii, între care s-a aflat şi Ovidiu Haţegan, din postura de rezervă, ei fiind aplaudaţi de jucătorii celor două echipe.

Apoi au fost medaliaţi jucătorii echipei franceze şi antrenorul Thomas Tuchel, îmbrăţişaţi pe podium de patronul Nasser Al-Khelaifi.

Apoi a urmat premierea noilor campioni europeni, care şi-au primit medaliile de la preşedintele UEFA, iar căpitanul Manuel Neuer a ridicat trofeul Ligii Campionilor.

Formaţia Bayern Munchen a învins, duminică, la Lisabona, echipa Paris Saint-Germain, scor 1-0, şi a câştigat Liga Campionilor pentru a şasea oară în istoria sa.

Golul bavarezilor a fost marcat de Kingsley Coman, în minutul 59.
 
Bayern Munchen a mai câştigat trofeul în 1973–74, 1974–75, 1975–76, 2000–01, 2012–13.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.