Căpitanul Argentinei, Lionel Messi, a primit, duminică seară, pe Lusail Stadium, trofeul oferit campioanei mondiale de către preşedintele FIFA, Gianni Infantino. La ceremonie au fost prezenţi şi emirul Qatarului, şeicul Tamim bin Hamad Al-Thani, dar şi preşedintele Franţei, Emmanuel Macron.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După finala câştigată de argentinieni, scor 4-2 (3-3), la loviturile de departajare, mai întâi au fost premiaţi arbitrii conduşi de polonezul Szymon Marciniak.

Apoi au fost premiaţi vicecampionii mondiali francezi, conduşi de căpitanul Hugo Lloris, care au fost îmbrăţişaţi şi încurajaţi de Emmanuel Macron.

Ultimii au fost premiaţi noii campioni mondialei, jucătorii argentinieni, care au primit medaliile de la preşedintele FIFA, Gianni Infantino,, iar Lionel Messi a primit trofeul oferit câştigătorilor, după ce a fost îmbrăcat într-un costum qatariot purtat doar de membrii familiei regale.

După ce Messi a ridicat trofeul, pe stadion a pornit un foc de artificii.

Argentina a obţinut, duminică, al treilea titlu mondial din istorie.

Naţionala Albiceleste a mai câştigat titlul mondial în 1978 şi 1986.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.