Tenismenii canadieni Felix Auger-Aliassime, locul 10 ATP, şi Denis Shapovalov, locul 14 ATP, au anunţat că nu vor participa la turneul final al Cupei Davis, care începe la 25 noiembrie, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Felix Auger-Aliassime şi-a justificat decizia prin faptul că are dureri la genunchi, de care încearcă să scape de câteva luni.

"Echipa mea medicală mi-a transmis că următoarele câteva săptămâni vor fi importante pentru mine pentru a mă odihni şi pentru a-mi pregăti bine corpul înaintea începutului anului 2022”, a spus Auger-Aliassime.

La rândul său, Shapovalov, finalist, duminică, la Stockholm Open, fază în care a fost învins de americanul Tommy Paul, a declarat că are nevoie de o perioadă de repaus.

În această situaţie şi ţinând cont de faptul că Milos Raonic, locul 70 ATP acum, dar fost numărul 3 mondial, este accidentat de mai mult timp, Frank Dancevic, căpitanul-nejucător al echipei Canadei, i-a convocat pe Steven Diez, locul 267 ATP, Vasek Pospisil, locul 133 ATP, Brayden Schnur, locul 235 ATP şi Peter Polansky, lcoul 278 ATP.

Canada va întâlni, în faza grupelor Cupei Davis, la Madrid, echipele din Kazahstan şi Suedia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.