Canada a câştigat, duminică, în premieră, Cupa ATP de la Sydney, după ce a dispus în finală, cu scorul de 2-0, de echipa Spaniei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Felix Auger-Aliassime, locul 11 ATP, a adus victoria echipei lui după ce l-a întrecut, cu scorul de 7-6 (3), 6-3, pe Roberto Bautista Agut, locul 19.

În primul meci, Dennis Shapovalov, locul 14 ATP, l-a învins, cu scorul de 6-4, 6-3, pe Pablo Carreno Busta, locul 20 ATP.

Canada a început competiţia cu o înfrângere, scor 0-3, cu SUA, apoi a trecut de Marea Britanie, scor 2-1, şi Germania, scor 2-1, pentru a ocupa locul I în Grupa C. În semifinale, canadienii au învins Rusia, deţinătoarea trofeului, tot cu 2-1.

Din echipa Spaniei a lipsit Rafael Nadal, locul 6 ATP, care a preferat să revină în circuit după o accidentare la Melbourne, la un turneu de 250 de puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.