Întrerupt mai mult de 3 luni din cauza pandemiei de coronavirus, Campionatul Kazahstanului, reluat miercuri, a fost din nou suspendat timp de cel puţin 2 săptămâni, din cauza creşterii numărului de cazuri de Covid-19 în ţară, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Campionatul din Kazahstan s-a reluat miercuri, cu cinci partide din etapa a III-a a primei ligi, fără spectatori.

Însă liga profesionistă a anunat suspendarea competiţiei pentru 14 zile, începând de sâmbătă.

Această decizie urmează măsurilor de izolare luate de guvern pentru o perioadă de două săptămâni, începând cu 5 iulie, din cauza recrudescenţei cazurilor pozitive de infectare cu noul coronavirus, observate în ţară.

"Este interzisă organizarea de evenimente sportive în conformitate cu restricţiile impuse de autorităţi. Aceste măsuri pot fi prelungite cu două săptămâni suplimentare, în funcţie de evoluţia situaţiei epidemiologice", se arată în comunicatul ligii. 

Peste 44.000 de persoane au fost înregistrate cu virusul Sars-CoV-2 şi 188 au decedat în Kazahstan, în timp ce autorităţile au raportat că spitalele sunt pline în unele oraşe importante.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.