Gimnaştii Marian Drăgulescu, Andrei Muntean şi Emilian Neagu au concurat, joi, în calificările Campionatului European de la Basel, însă niciunul nu a obţinut loc pentru finalele pe aparate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rezultatele obţinute de gimnaştii tricolori în calificările de joi sunt:

Marian Drăgulescu - sărituri 14.000; Andrei Muntean - paralele 14.525, sol 13.933; Emilian Neagu - inele 14.000, sol 12.000.

Astfel, în finalele masculine, România nu va avea niciun reprezentant, având în vedere că la ora transmiterii acestei ştiri se derulează a treia subdiviziune a calificărilor, iar gimnaştii tricolori nu se află în primele opt locuri în niciun clasament la aparate.

La 40 de ani însă, Marian Drăgulescu este calificat la JO de la Tokyo.

Tot la Basel, în urma calificărilor feminine de miercuri, Larisa Iordache s-a calificat la JO de la Tokyo, în pofida faptului că a acuzat o stare subfebrilă şi a fost investigată la un spital, despre care gimnasta a dezvăluit abia după încheierea probelor de concurs.

Ea s-a calificat, la CE de la Basel, în finalele de la individual-compus, bârnă şi sol.

CE de la Basel a adunat la start peste 110 gimnaşti din 32 de ţări.

La CE de la Basel, vineri va avea loc finala la individual-compus, la feminin şi masculin, iar sâmbătă şi duminică, finalele pe aparate, de asemenea la feminin şi masculin.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.