Campioana olimpică la handbal feminin, Rusia, a obţinut, sâmbătă, medalia de bronz la Trofeul Carpaţi, după ce a învins Serbia, cu scorul de 33-32 (14-17), în finala mică a turneului din Capitală. Pentru trofeu vor lupta România A şi România B, de la ora 18.30.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În prima zi a turneului, România B a produs surpriza în faţa Rusiei, scor 25-24 (11-12), iar România A s-a impus în faţa Serbiei, cu 29-26 (13-15).

Astfel, în finala mică au jucat Rusia – Serbia, scor 33-32 (14-17), iar pentru cucerirea trofeului vor evolua România A şi România B.

Trofeul Carpaţi a fost câştigat ultima dată de România în urmă cu cinci ani.

Trofeul Carpaţi este ultimul test pentru echipa României înaintea participării la Campionatul European din Franţa, care va debuta în 29 noiembrie, la Nancy, cu meciul dintre Franţa şi Rusia (ora 22.00, ora României).

Competiţia se desfăşoară în patru oraşe – Nantes, Nancy, Montbéliard şi Brest, cu fazele superioare programate la Nantes şi Nancy, respectiv cu finala la Paris AccorHotels Arena, în 16 decembrie. În total, 47 de meciuri.

Naţionala României va evolua în grupa D, la Brest, începând cu 1 decembrie, cu Norvegia, Germania şi Cehia.

România va mai fi reprezentată la CE2018 şi de cuplul de arbitre Cristina Năstase şi Simona Raluca Stancu.

Partidele de la Campionatul European vor fi transmise de TVR.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.