Fotbalistul echipei CFR Cluj, Mario Camora, a declarat miercuri seară, după meciul cu Lincoln Red Imps, că el şi colegii săi trebuie să fie mai atenţi pentru că vor avea adversari mai puternici.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Trebuie să vedem unde suntem, unde greşim. Urmează adversari mult mai puternici şi trebuie să fim mai atenţi. Dacă ne apărăm ca astăzi, nu o să câştigăm. Trebuie să ne adaptăm la Mister. Mister are principiile lui, foarte bune, Trebuie să fim atenţi la meci, la antrenament”, a spus Camora la Digi Sport.

El a vorbit şi despre turneul olimpic de fotbal, menţionând că situaţia este una ingrată. “O situaţie ingrată pentru toată lumea. Jucători care au fost la Euro nu ştiu câţi sunt acolo. Un turneu la are joacă cei mai buni sportivi din lume, şi data la care se joacă e complicată. Noi avem nevoie de toţi jucători şi este păcat. Trebuie să ridice capul şi să meargă mai departe”.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Runar Mar Sigurjonsson este ede părere că CFR Cluj ar fi putut evolua mult mai bine: “Putem să jucăm mult mai bine decât am făcut-o în acest meci şi în meciul precedent. Trebuie să ne ridicăm puţin nivelul pentru că vor fi meciuri şi mai grele”.

CFR Cluj s-a calificat în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor, după ce a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Lincoln Red Imps din Gribraltar, în manşa a doua a turului secund. Campioana României a câştigat şi meciul tur, cu 2-1. Această calificare îi asigură echipei CFR Cluj prezenţa în faza grupelor unei competiţii europene, fie ea Liga Campionilor, Liga Europa sau Conference League, în funcţie de rezultatele viitoare

Au marcat: Cestor '18, Sigurjonsson '58.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.