Căpitanul echipei CFR Cluj, Mario Camora, s-a declarat extrem de bucuros pentru câştigarea Cupei României, după 7-6 la loviturile de departajare cu Dinamo, subliniind că acesta este cel mai important trofeu pentru formaţia ardeleană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt foarte fericit că fac parte din familia de ceferist. Am vorbit la pauză că putem face totul, că trebuie să facem totul, să muncim, să arătăm că putem câştiga că dăm totul, că putem cupa. Mister (n.r. - antrenorul Antonio Conceicao) a vorbit cu noi, a spus că are încredere, am demonstrat că suntem o echipă de valoare. Ne bucurăm că am câştigat un trofeu, este cel mai important pentru noi", a declarat Camora la Digisport.

Echipa CFR Cluj a învins, marţi seară, pe Arena Naţională, formaţia Dinamo, cu scorul de 7-6 (2-2) în urma loviturilor de departajare, şi a câştigat pentru a patra oară Cupa României.

Dinamo a condus după prima repriză cu scorul de 2-0, însă a fost egalată în minutul 89 al meciului.

Golurile au fost înscrise de Gnohere ’23 (penalti) şi Bicfalvi ’36 pentru Dinamo, respectiv Ruiz ’48 şi Cristian Lopez ’89 pentru CFR Cluj.

La loviturile de departajare, executate la poarta din dreptul tribunei unde se aflau fanii de la Peluza Cătălin Hâldan, pentru CFR Cluj au înscris C. Lopez, T. Lopes, Beleck, Petrucci şi Ruiz.

Pentru Dinamo au marcat Bicfalvi, Gnohere, Anton şi Lazăr, iar Rotariu a ratat. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.