Mario Camora a declarat, joi seară, după meciul câştigat de CFR Cluj în faţa echipei ŢSKA Sofia, scor 2-0, că i-ar plăcea ca şi în România să se joace cu fani în tribune, ca în Bulgaria, dar acest lucru nu este posibil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Primele 15 minute au fost mai grele. Apoi am echilibrat meciul, ne-am apărat bine. Cum ne-am obişnuit, o fază fixă şi am câştigat meciul. Mă bucur că am luat cele trei puncte. Echipa a jucat mai bine, am făcut combinaţii. După primul gol al nostru, ei au căzut moral, noi am crescut. E important pentru noi, pentru club, pentru suporteri. Ne-ar plăcea să jucăm şi la Cluj cu fani, dar nu se poate. Ne era dor de această competiţie, de stadioane. Sperăm să se poată şi la noi. Roma a învins? Echipă cu jucători mari, e favorită să câştige grupa. Pentru noi e important că am câştigat aici, sper ca săptămâna viitoare să batem şi să facem şase puncte”, a spus Camora, potrivit digisport.ro.

El a vorbit şi despre echipa naţională, precizând că speră să i se mai ofere o şansă: ”Fiecare are o părere despre evoluţia mea la echipa naţională. Dacă mergea bine, mă lăudau. Din fericire suntem într-o ţară în care putem avea o părere. Eu am greşit, din păcate, dar asta mi-a dat mai multă forţă. Sper să joc bine la club şi să am a doua şansă la naţională”.

Formaţia CFR Cluj a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa ŢSKA Sofia, într-un meci din prima etapă a grupei A a Ligii Europa. În cealaltă partidă din grupă, AS Roma a învins cu 2-1 Young Boys, revenind de la 0-1.

Pe stadionul Vasil Levski din Sofia, au marcat Rondon ’53 şi Deac ‘74 (penalti).

În etapa următoare, la 29 octombrie, de la ora 22.00, vor avea loc meciurile: AS Roma - ŢSKA Sofia şi CFR Cluj - Young Boys.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.