Fotbalistul echipei CFR Cluj, Mario Camora, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu Universitatea Craiova, scor 3-1, că formaţia sa a făcut un joc foarte bun şi nu se consideră campioană până în momentul în care va obţine matematic titlul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Victorie foatre importantă pentru noi, după meciul trecut. Echipa a făcut un meci foarte bun, dar nu ne considerăm campioni, nu suntem matematic. A fost un meci spectaculos, dar din păcate fără spectatori. Acum aşteptăm ce se întâmplă mâine la Sepsi, normal că ţinem cu Sepsi. Sperăm să se încurce FCSB. Suntem bucuroşi de această victorie foarte importantă pentru noi”, a spus Camora.

Formaţia CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-1), echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a opta a play-off-ului Ligii I.

Au marcat Baiaram ’11 pentru gazde şi Păun ‘5, ’74 şi Deac ’68 pentru oaspeţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.