Căpitanul echipei CFR Cluj, Mario Camora, a declarat, joi seară, după câştigarea Supercupei României, că formaţia sa a ratat multe ocazii, dar a avut atitudine şi a arătat că şi-a dorit trofeul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“O bucurie mare. Echipa a meritat acest trofeu. Din păcate am ratat mult în această seară. Pe teren numai noi am avut ocazii. Am vrut să luăm trofeul şi trofeul merge cu noi. Am vrut să rezolvăm meciul în 90 de minute, ştiam că apoi va fi altă tensiune. Echipa a vrut şi a demonstrat că a vrut. Dar s-au ratat ocazii şi asta a fost cea mai mare problemă la noi. Vrem titlul, aici toată lumea vrea să câştige trofeul. Echipa a avut atitudine şi a avut mai multe ocazii. Suntem pe un drum bun, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ”, a spus Camora la Digi Sport.

CFR Cluj a câştigat Supercupa României pentru a patra oară după executarea loviturilor de departajare. Clujenii au învins cu 4-1 la penaltiuri pe FCSB. După 90 de minute, scorul a fost egal, 0-0, şi nu s-au jucat prelungiri. Conform ROAF, dacă la finalul celor 90 de minute scorul este egal, se trece direct la executarea loviturilor de departajare.

Au marcat de la 11 metri: Rondon, Păun, Chipciu, Camora / Radunovici. Au ratat: Perianu (bară), Şut (balon apărat).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.