Echipa naţională a Finlandei a învins luni, pe teren propriu, scor 6-0, echipa naţională din San Marino, în calificările pentru Euro 2024. Echipa naţională a Ucrainei a dispus cu 1-0, din penalti, de naţionala Maltei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Finlanda a condus cu 2-0 la pauză, însă lucrurile s-au schimbat complet în partea secundă pentru echipa antrenată de Markku Kanerva. Selecţionerul finlandez i-a aruncat în luptă pe Teemu Pukki şi pe Daniel Hakans, iar aceştia au marcat patru goluri în poarta lui Benedettini.  Meciul s-a încheiat cu victoria categorică a nordicilor, 6-0, iar Finlanda conduce în grupa H cu 9 puncte din patru partide, urmată de un pluton de trei echipe cu câte 5 puncte: Slovenia, Kazahstan şi Danemarca.

La Trnava, în grupa C, Ucraina a înfruntat Malta şi a obţinut o victorie la limită, scor 1-0, dintr-un penalti acordat în minutul 70, după un fault al lui Jean Borg la Yarmolenko. A transformat Viktor Tsygankov, în minutul 72 şi ucrainenii au făcut 6 puncte, fiind pe locul al doilea în grupă, după Anglia, care are 9 puncte.

Rezultate înregistrate luni în calificările pentru Euro 2024:

Grupa C: Ucraina – Malta 1-0 (Tsygankov 72 penalti);

Grupa D: Armenia – Letonia 2-1 (Tiknizyan 35, Barseghyan 90+1 penalti / Savalnieks 67);

Grupa H: Finlanda – San Marino 6-0 (Kamara 16, Kallman 39, Hakans 65, 72, 74, Pukki 76).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.